Ampersand Music

Freaky Age (be)

25 jaar. 4 albums. Een live-reputatie die tot ver buiten onze landsgrenzen reikt en die de band al op het podium van zowat elke relevant festival en club bracht. Enkele knallers van singles die het steevast hoog in de hitlijsten schopten. Inderdaad, het verhaal van Freaky Age is er één van een uitzonderlijk kaliber.


Met als startschot: Humo's Rock Rally anno 2006, waar de band een pioniersrol speelde door als jongste band ooit (14 jaar) de finale te halen. Toen eerste single 'Time Is Over' amper van de radio weg te branden was en opvolger 'Where Do We Go Now' maar liefst 23 weken in de Afrekening kampeerde en op nummer 1 belandde, was het duidelijk dat debuutalbum 'Every Morning Breaks Out' (2008) serieuze potten zou breken. Wat volgde is een gekend verhaal...
Hun nieuwe vierde studioalbum ‘Inner Stranger’ verschijnt in februari 2017.
Met de voorloper ‘Like A Machine’ liet de band zich met snedige gitaren en explosieve drums al van hun rauwste kant horen.
Tijdens hun carrière bouwde de band een arsenaal aan hitsingles op en met het nieuwe album onder de arm staat Freaky Age klaar om opnieuw een van de spannendste live-acts in België te worden.